Philips Hue hagebelysning

Smart belysning til hage og uteområdet
Mange har begynt å bygge det smarte lyssystemet Philips Hue hjemme, d.v.s. inne. Du skal vite at de også har utebelysning som bygger på samme systemet.

Kjøp Philips Hue

Mer om Philips Hue

Det er ett system du kan gjøre veldig mye gøy og nyttig med. Du kan dimme ned lyset og på flere av lampene kan du velge, og endre hvilke fargetoner det skal lyse med. Du kan kombinere med skumringssensor og du kan lage tidsplaner, enten det er for å spare strøm eller for å gi inntrykk av at du er hjemme når du er på reise. Og du kan koble dem til bevegelsessensor. Bevegelsessensoren kan også «snakke med» lyset du har inne slik at det også tennes lys innendørs. Effektivt mot de fleste innbruddstyver
Har du fest, så har enkelte lamper Hue Sync, d.v.s. lyset følger musikken.

Lampene får du i mange utførelser fra type tradisjonelle «parklamper» til moderne design. Du får lamper som som skal skrues på veggen, som skal stå på gulvet på terrassen, du får med jordspyd som stikkes ned i plenen og du får type lyslister, ypperlig til å lyssette ett blomsterbed som du er stolt av.

Alt kan styres via app, og støtter også stemmestyring via Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant. Dette høres kanskje dyrt ut og noe av det er også ganske kostbart, men du får vegglamper og «gulvlamper» som verken har lys som danser eller opptrer i flere farger fra under 1000 lappen, så kan du bygge ut etter hvert.

Er du interessert i teknologi så kan dette være veldig gøy å holde på med. Er du ikke spesielt interessert i tekno, så kan du se på dem som gode og pene lamper som gir godt lys og er billige i drift, fordi det er LED som bruker lite strøm og fordi du slipper å skifte pærer på en god stund.

Mer info om/kjøp lamper fra Philips Hue